:::Jom Layan::::


Colbie Caillat - I Do Mp3
Mp3-Codes.com

Diriku...

Foto saya
~BISMILLAH HIRRAHMAN NIRRAHIM ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAH HIWABARAKATUH DAN SELAMAT SEJAHTERA~ Sall seorang ibu kepada Muhammad Rizki dan isteri kepada Ros Hamdan dan aku seorang yang penyayang dan periang. Suka buat orang marah dan suka buat kecoh-kecoh.

:::Follow Me:::

Khamis, 28 Oktober 2010

Kami 1st Giveaway


Syarat - syaratnya :

1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog .
2. Follow blog Kami in the house .
3. Add ' Kami in the house ' di bloglist anda .
4. Copy & paste gambar di atas dan letak di side bar anda dan link ke entry ini .
5. Buat satu entry " Kami 1st Giveaway " .
6. Tinggalkan link anda di entry ini .


Tarikh tutup GA ialah 30 Oktober 2010 .

Sabtu, 23 Oktober 2010

@ Gaya Si Comel Berbaju Raya


Salam.
Mula2 aku iklankan penaja @ Gaya Si Comel Berbaju Raya ye....
Sila tengok senarai di bawah.

Senarai Penaja (ikut susunan abjad)


Hadiahnye sgt menarik...

Bagi Kategori A dan B: RUJUK SINI
  • Tempat Pertama
  • Tempat Kedua
  • Tempat Ketiga
  • 5 Hadiah Saguhati



Ni pulak Syarat2 Penyertaan....

  • Letak banner di sidebar blog/FB anda dengan link ke entri ini
  • Link BabyIbu dan Azzamoro dalam bloglist anda
  • Membuat entri mengenai contest ini diblog anda atau di wall FaceBook anda
  • Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda bergaya dengan berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu)
  • Jika anda mempunyai beberapa orang anak, boleh upload satu (1) gambar untuk setiap anak.
  • Sila nyatakan nama si comel dan umurnya
  • Pertandingan terhad kepada si kecil berumur 1 hari hingga tidak lebih 4 tahun pada tarikh akhir pertandingan.
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke penganjur BabyIbu dan Azzamoro dan juga semua penaja - rujuk di bawah (no link back will be disqualified)
  • Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.



Nama: Muhammad Rizki.
Umur: 4thn.


Cepat2 jangan ketinggalan. Hadiahnye semuanye menarik lo...

Sertai Gaya Si Comel Berbaju Raya - sehingga 31 Oktober 2010




“CONTEST MUNCUNG PALING MENAWAN SI KECIL”





sila tekan banner di atas ye.


Nama: Muhammad Rizki
Umur: 4th

Tarikh tutup : 01.11.2010 (tepat jam 12.00a.m)

GIVE-AWAY ~ Saya Nak Beg Itu! (STICKY MODE)

Meh Tekan Banner di satas ni.

Tamat pada 03/11/2010 (12am)

Mama mencari 3 org yang bertuah! :)
Senangkan? So apa tunggu lagi..
Jom join! :)




1st Hotz~Mama.. Cabutan Amat Bertuah

Sila klik banner di atas ni ye..

1 set perfume dari Imtiyaaz Aroma fr Yusof & Zulaika
berserta tas tangan exclusive dari SyazLurve Couture Collection


Syarat-syarat Penyertaan...

  1. Anda adalah seorang blogger (means kena ada blog sendiri naa)
  2. Menetap di Malaysia, x kisah la kt Semenanjung, Sabah n Sarawak
  3. Pastu, Copy Paste jer entry nie, letak kt entri korg, wajib buat entry secara Sticky POst kt blog masing2.. (Toturial camna nk buat sticky post leh study kt SINI)..
  4. sorg leh join satu entry ja taaaaauu..
  5. LEpas siap jer entri korg, korg komen jer entry nie, pastu jgn lupa letak link entry tu skali ek..
  6. Akhir skali.. jgn lupa jadik follower mummy..
  7. Tarikh tutup Lucky draw nie 23 Oct 2010 (nie tarikh utk sticky korg ek), nnt lepas tarikh nie, korg leh buang dah date tu
  8. Nanti mummy akan pilih pemenang guna menda INI

Jumaat, 22 Oktober 2010

Syana Giveaway

Photobucket


Salam.
HAi korang, suka makan Domino's Pizza tak???....Ni ha, puan Syana nak bagi percuma, tapi kena lah masuk the 1st GA dia. Kalau mau, Tekan je di sini. Dan kenalah lengkapkan slogan yang diberi. Sonang je kan.


Nyam...Nyam...Nyam...
" saya suke makan pizza kerana..." dapat makan pizza pree dari puan syana hahahahaha......lawak2. Bukan yang ni sloganku, tetapi yang ini.........semalam ku toleh kanak, ku toleh kiri, ku toleh belakang, ku toleh depan rupa2nya yang sebenarnye tolehan itu tiada kena mengena ye. hahahahaha...lawak lagi....
.jgn marah syanan aku terbuat lawak pandai lah pulak....
Sloganku....
"Saya Suka Makan Pizza Kerana.....
.DDDDDDomino's PPPPiiizza! seeedappppp.....Hatiku tertarik sejak umurku 18 thn. Setiap bulan diwajibkan aku pekena pizza ni dan di setiap bulan di mestikan mengikut nombor giliran belanja membelanja. Pehhhh...mmg kalau makan, x sabar nak telan.
Terkemut2...anak tekak aku, terkebil2...anak mata aku, terliur......anak lidahku sampai meleleh lah di buatnye sempat ku sedut balik, apa x percaya!!!!....x percaya sudah, tapi ni mmg kenyataan ....
Itu lah penangan PIZZA. Bak kata orang, ibu mertu lalu pun tarak nampak lo....sungguh sedappp, sungguh enakkkkk di....Domino's PIZZA. Rasa sekali pasti mau lagi x begitu puan syana..??

Harap2 ko berhibur hati ngan slogan sengal lagi benar. Hanya org percinta Pizza yang dpt merasakan bertapa sodap lagi meliurkan bila kita berhadapan ngan makanan kegemaran kita.

Anak Cina Makan Pengat,
Sindri mau Ingat Lo.

Sekian Alkisah Slogan ku.

tarikh tutup: 22/10/210 jam 5.00pm
Pastikan Anda tidak ketinggalan..




Rabu, 20 Oktober 2010

"comei lotte contest by jaijina"



Salam.
Hari ni baru lah ada free masa utk aku merajinkan diri mengupdate contest2 yang ditag oleh kenkawan. Kali aku ditag oleh Adyshariz. Thanks ye tag aku,



Aku taruhkan gambo ini....
Nama anak: Muhammad Rizki.
Umurnye: 4thn
Nama ibunye: Salliza. panggilan Sall

Kenapa aku suka sangat gambo ini.....
Masa ni kami berjalan2 ke Giant Shah Alam. Sambil jalan2 kami singgah diarea peralatan kanak2. Tiba2 my boy nampak meja ni n den terus dia duduk dan kebetulan pulak aku picc gambo dia yang sedang mengangkat tangan tu, ala2 sedang menjawab soalan dari cikgu gitu. Memang aku suka sangat gambo ni. Ni gambo spotan taw.

Tarikh tamat: 24 October 2010.
Klau bermunat Tekan saja di sini.

X Tau mau tag sape. Semua kengkawan dah pun join GA ni. camne..!!!!






JOM JADI FOLLOWER GADIS KAMPUNG


Create your own banner at nukilangadiskampung.blogspot.com!
Dan
Tolong Tekan Banner di sidebar kanan ye.


HADIAH YANG BAKAL MENANTI ANDA:
http://2.bp.blogspot.com/_3BLhtK8qwD8/S9wV9N_HEwI/AAAAAAAABRI/aD0uXDVMsGc/s1600/malaysia-note-100-ringgit-front.jpg

Saya telah jadi follower ke-140
Jangan tunggu lama2, nnti melepas..
TEKAN AJE DI SINI..
Dan
Kalau dah masuk
Jgn lupa bagi taw sall
YE...







Sabtu, 9 Oktober 2010

FIRAS HANDZALAH 1ST BIRTHDAY GIVEAWAY


5hb Oktober 2010 - 18 Oktober 2010

Sempena ketibaan usia Firas setahun pada 18 Oktober ni, ibu Firas teringin nak bagi souvenir kat kawan-kawan.
So sesiapa yang berminat,boleh TEKAN di sini ye..

Dikesempatan ini Aunty ingin mengucapkan selamat hari lahir buat adik Firas. Aunty Doakan Adik Firas menjadi seorang anak yang soleh, beriman, dengar cakap kedua-dua ibubapa, dan sihat2 kesihatan diri.Amin...





Khamis, 7 Oktober 2010

CUTE LITTLE MUSLIM & MUSLIMAH CONTEST





Salam.
Jom ramai join GA ni. Anjuran http://contest4anas.blogspot.com/
Nak tengok syarat2nye Tekan sini.



Nama : Muhammad Rizki
Umur : 4thn
Tarikh Lahir: 15/08/2006
Kategori :2A

Harapanku,
Semoge dirimu menjadi anak yang soleh, anak yang beriman, dan ikhlas menjaga kedua ibu/ayahmu dimasa tua nanti. Dan ibu/ayah selalu mendoakan kesihatanmu semoga cepat sembuh.

Aku tag:
Aisha
Adlin




Rabu, 6 Oktober 2010

Nadia Punye Lacky Draw

Salam,
Jom join ramai2. Nadia buat LUCKY DRAW. Nak join Tekan di sini.


Berakhir pada 17 october 2010



sararisa 2nd anniversary giveaway!!

Salam.
Jom join GA ni. Tekan di sini ye.


Ni Hadiahnye:

hadiahnya ialah berupa barangan kecantikan dan penjagaan diri.bernilai rm100++
1.intimate wash dr gifarrine
2.deodorant
3.sabun brand l'occitane
4.lipgloss dr in 2 it
5.miniature tresone by lancome
semua barangan ini adalah original ye tak main ciplak2 punya...

Berakhir pada 17 oct 2010 jam 5ptg.





1ST GA DARI ATIE...Bermula!!

Salam.
Jom ramai join GA ni. Tekan di sini.

Hadiah tempat yang pertama...piring kuih 3 tingkat..yg cantik menawan!


Tempat yg ke dua...piring kuih 3 tingkat yg amat memikat!
Hadiah tempat yang ketiga(3)..piring kuih 2 tingkat..!!



Tarikh TUTUP GA pada 18/10/2010 pada pukul 12 tengahmalam!!









Selasa, 5 Oktober 2010

Funny Pose On Raya Contest



Salam.
Jom ramai2 meriahkan GA ini. Tekan sini utk tengok syarat2nye.


Bambo ku taruhkan....
Apa kes lah anak aku ni.


Nama : Muhammad Rizki
Umur : 4thn
Tarikh lahir : 15/08/2006
email : sall2u@ymail.com


Berakhir pada 09 october 2010. Kalau berminat Tekan sini ye.



2nd Contest MamaRifqy

Jom Ramai join GA dari http://shadamina.blogspot.com/.



Gambo Ayah n Anak ku taruh kan...
Nama anak : Muhammad Rizki
Nama Ayah : Ros Hamdan

Explain cikit mengenai gambo yang diupload.
Ni gambo raya aidilfitri yang terbaru. Rizki memang susah nak bergambo. Terpaksa lah si Ayah mengepit badannye kuat2. Dan aku pulak kena lah cepat2 snap gambo mereka berdua ni. Ni lah hasilnye yang aku dapat. Mereka berdua memang serupa kan. Maklum lah, anak Ayah.

Berakhir pada 05 october 2010