:::Jom Layan::::


Colbie Caillat - I Do Mp3
Mp3-Codes.com

Diriku...

Foto saya
~BISMILLAH HIRRAHMAN NIRRAHIM ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAH HIWABARAKATUH DAN SELAMAT SEJAHTERA~ Sall seorang ibu kepada Muhammad Rizki dan isteri kepada Ros Hamdan dan aku seorang yang penyayang dan periang. Suka buat orang marah dan suka buat kecoh-kecoh.

:::Follow Me:::

Jumaat, 18 Februari 2011

Giveaway - Saya Mau Hadiah itu

Jom ramai2 meriahkan ga ni. Klik je banner diatas ni ye.
due dated 28 Febuari 2011.





Kalah menang adat permainan janji persahabatan kita berkekalan.





3 ulasan:

Memo_Hazel berkata...

kak sall, memo join jugak. (:

http://memohazel.blogspot.com/2011/02/giveway-saya-mahu-hadiah-itu.html

anaiha yusof berkata...

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)

dan juga tutorial letak banner HB dapat gain 1sen per click =) http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/02/tutorial-letak-heartbeatdapat-4-sen-1.html
tq

Adyshariz berkata...

tq join GA
wish u gud luck beb ^-^