:::Jom Layan::::


Colbie Caillat - I Do Mp3
Mp3-Codes.com

Diriku...

Foto saya
~BISMILLAH HIRRAHMAN NIRRAHIM ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAH HIWABARAKATUH DAN SELAMAT SEJAHTERA~ Sall seorang ibu kepada Muhammad Rizki dan isteri kepada Ros Hamdan dan aku seorang yang penyayang dan periang. Suka buat orang marah dan suka buat kecoh-kecoh.

:::Follow Me:::

Sabtu, 18 September 2010

Aksi Ceria Si Manja

Add blog Syamila02 / Ummi2Shoppe/Blog / SyamilaDesign! dalam blog list masing2 dan jgn lupa jadi FOLLOWER yea (WAJIB taw)
Nyatakan Nama & Umur Di Manja ---
 Si Manja hendaklah berusia 6 bulan sehingga 3 tahun



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nama: Marsha bin Roslan
Umur: 1thn

Ni gambo anak buah aku. Almaklum lah pertandingan ini khas utk baby berusia 6bln hingga 3thn. Aku xdpt pertaruhkan anak aku, sebab usia Rizki dah masuk 4thn. Jadi aku pertaruhkan anak buah aku ini. Gambo ni ku ambil secara spontan taw. Entah la tiba2 si Marsha buat aksi lipat bibir. Ceria sangat2 dan teramat unik kan gambo ini. Xsemua baby boleh buat aksi spontan mcm ini.


Due date : 30 Sept 2010 @ 11.59pm







2 ulasan:

SYaMiLa berkata...

salam syawal...

--- LULUS ---

gud luck... :-)

Momma Mia berkata...

hihi good luck Sall