:::Jom Layan::::


Colbie Caillat - I Do Mp3
Mp3-Codes.com

Diriku...

Foto saya
~BISMILLAH HIRRAHMAN NIRRAHIM ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAH HIWABARAKATUH DAN SELAMAT SEJAHTERA~ Sall seorang ibu kepada Muhammad Rizki dan isteri kepada Ros Hamdan dan aku seorang yang penyayang dan periang. Suka buat orang marah dan suka buat kecoh-kecoh.

:::Follow Me:::

Rabu, 17 November 2010

3f's contest: maysaa scarf to grab

me joining the above contest, due 20 nov

to join, click HERE!

saya bergabung dengan kontes tersebut, kerana 20 November

untuk menyertai, klik
di sini!

Contest task:

1. pick one entry that you like most from 3f's blog
2. write a blog entry (malay or english) on why do you like that post

1.
memilih satu entri yang paling anda sukai dari blog 3f's
2. menulis entri blog (melayu atau bahasa Inggeris) pada mengapa anda seperti itu
.....here is my chosen entry from 3f's blog and the reasons why I like it most...
..... Di sini adalah entri dipilih saya dari blog 3f dan alasan mengapa aku suka paling ...

contest info:
prize
the best entry picked by the judgewill get a maysaa's satin wrap band snood worth gbp12 (like the one the organizer wore to cameron and during her family lunch, a small gift from her. :) even yuna wears maysaa headscarf y'all..! :)

entri terbaik dipilih oleh judgewill mendapatkan satin band membungkus maysaa's jaring rambut bernilai gbp12 (seperti yang jawatankuasa memakai untuk cameron dan selama makan siang keluarganya, sebuah hadiah kecil dari dia:.) bahkan yuna maysaa memakai tudung kamu ..! :)
Yuna Style
source: stylecovered

Yuna head scarf
source: viruspadu.com via stylecovered


other than that, there are 3 consolation prize
selain itu, ada 3 hadiah hiburan
thanks to 3f's blog owner for having the GA with lovely prizes!
terima kasih kepada pemilik blog 3f untuk memiliki GA dengan hadiah indah!



12 ulasan:

ajjah berkata...

Salam Sal

Thanks for joining my contest ya. Entry you kebetulan sama dengan Mama Zharfan's ke dear?

sall berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
sall berkata...

ye ka..!!!!
kebetulan tu...

Miza Yusof berkata...

good luck :)

Mama Zharfan berkata...

elo, copy cat rupanya
mana boleh sebijik sama!
merah padam muka me sbb terkejut ni!!!!!!!!!

Mama Zharfan berkata...

byk cantik u guna perkataan 'KEBETULAN'..
i tunggu respons u
and i tak teragak2 amik tindakan
i ada bukti bahawa entry kat atas tu adalah hasil keje ori me..
tak paham i, ada jugak manusia mcm u kat duni contest blog ni, even hadiah bukan ribu raban pun

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

salam...

kebetulan yang sungguh sama yee ngan mama zafran punya...??

original ker nieh????? takkan kot....

Tanpa Nama berkata...

Ada jugak species manusia suka cilok bulat2 org lain punya hasil kerja. Tak ingat Tuhan la ni. Jika perangai suka buat org marah, then kalau Allah buat kita marah pulak, so mcm mana? Pikir2kan...

Adyshariz berkata...

rasanya tak perlu nak panjangkan lagi citer ni.. pihak sall pon dh di maklumkan perkara ni, dia akan buat entri minta maaf n personaly email to mama zharfan pasal kes ni, pada yg lain tak perlu nk mencurah minyak ke dlm api yg marak..

harap adik/kakak/abang/ smua bersabar

Enna Banana berkata...

semua orang pernah buat silap
kita sebagai seorang muslim yang baik haruslah memaafkan aje
kita pun bukan perfect sangat nak judge orang
lagipun si pesalah sudah pun minta maaf.
seoga kamu semua dirahmati ALLAH S.W.T :)

miya berkata...

hmm.. jgn gaduh2 ya. semua org pasti akn buat kesilapan. cheers!!

entri best sy :
2,002 janin ditemui di Thailand
janggan promote entry ko kat comment box aku!!

Rafina Mimi Zairul Murni berkata...

salam....smua mnusia buat salah la..mana ada mnusia yg perfect..jgn mencurah minyak ke dlm api dan jgn jadi batu api......peaceeee.....salam....