:::Jom Layan::::


Colbie Caillat - I Do Mp3
Mp3-Codes.com

Diriku...

Foto saya
~BISMILLAH HIRRAHMAN NIRRAHIM ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAH HIWABARAKATUH DAN SELAMAT SEJAHTERA~ Sall seorang ibu kepada Muhammad Rizki dan isteri kepada Ros Hamdan dan aku seorang yang penyayang dan periang. Suka buat orang marah dan suka buat kecoh-kecoh.

:::Follow Me:::

Selasa, 31 Ogos 2010

Contest Duit Raya Fitrihadi.com

Contest Duit Raya

A'aaaa.....GA lagi....Harap2 belum terlambat penyertaanku ini.
Makkk...aiiii...adiahnye yang paling korang nak tau adalah hadiahnya kan. hadiahnya adalah berupa wang tunai seperti berikut. takdelah lumayan tapi still boleh buat beli kuih tart kan. Duit raya tu akan di bank-in ke akaun pemenang dalam minggu terakhir sebelum raya. Boleh ar nak buat beli songkok ke, tudung bawal ke, tudung toman ke, tak pun nak buat beli kuih tunjuk pun sempat lagi kan. "betul3"

1. Pemenang pertama akan mendapat RM50.

2. Pemenang kedua akan mendapat RM30.

3. Dan pemenang ketiga akan mendapat RM20.

Menarikkan. Cepat klick sini

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dihari mulia ini Sall n family mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI dan SEMOGE dirimu ceria2 di pagi raya yg akan menjelang tidak lama lagi n dilimpahi rezeki yang halal.
Nanti boleh buat GA lagi.
Amin.

Lagu ini khas buat Ahmad Fitri. Semoga terhibur mendengar lagu ini.Tarikh tamat adalah pada 31 OGOS 2010 a.k.a. hari kemerdekaan. Senang kata pada 31 Ogos 2010, selepas pukul 11.59pm.1 ulasan:

Fitrihadi.com berkata...

thanks sebab join..selamat hari raya :) oh nostalgianya lagu tu..